07-02-11

Verkeersellende

Een weekend nog eens aan 10° heerlijk. Men zou bijna vergeten dat het nog dubbel zo warm moet zijn voor onzedige kledij. Echter een dikke maand geleden was deze domme gast minder goed gemutst.

De eerste vlokken, smeltend op ons gezicht. Voor een deel smeltend in de lucht. De Sint was nog niet aangemeerd of de Kerstman was aan het landen.  All I want for christmas is een welopgevoede menigte mensen die het besturen van hun ijzeren slee tot basisvaardigheid verheffen. Tijdens de voorbije maanden ontdekten we tijdens het olijk naar ons werk snorren dat chauffeurs en weer geen geslaagde combinatie vormen. Het is een mysterie, want een menselijke fout zou toch niet kunnen. Misschien is het de wagen die niet in staat is om te multitasken. Zet de ruitenwisser aan en de wagen kan plots niet meer boven de 85 km/u. De remlichten flikkeren zelfs is de auto meer dan 100 meter verwijderd van de voorligger. Het zijn niet de sneeuw, regen en ijzelplekken die verkeersellende veroorzaken. Het is die racende menigte die ofwel niet durft ofwel teveel durven.

Het is een beetje die Amerikaanse leuze. Guns don't kill people, people kill people, maar dan te vertalen naar cars, idiots drive and shit. Dus nu maar hopen dat iedereen zo dadelijk zijn beste gaspedaaltje voorzet

07:50 Gepost door Toontje in Actualiteit, Gedachten/Meningen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.