16-11-09

Yves de Nar (aka Yves Leterme)

Zelden tot nooit heeft deze domme-gast een uitgesproken politieke mening. In de vleselijke wereld ben ik een vat van meningen. Echter als elektronica de selectie van het luisterende als lezende publiek onmogelijk maakt laat ik enkel losse gedachten los op deze ongebonden bits.

Maar geen show kan ongemoeid gaan zonder mijn input en de clown die we kennend als falend ex-eerste minister Yves heeft nu zijn mond opnieuw opengezet om enkel bullshit te laten ontspruiten. Niet omdat hij cheef is maar gewoon omdat hij zichzelf is. Op zich wil ik hem het voordeel van de twijfel gunnen. Misschien waren de walekoppen eerder starre pestkoppen, misschien was ook de schuld van alle andere partijen dat Yves ze niet meekreeg in de gedachtestroom. Dus No problem Yves, je moet de verantwoordelijkheid niet zelf opnemen. Kijk gerust in andermans borst. Jammer genoeg slaagt deze flagrante uitfloeper er niet in zijn ietwat arrogante mond te houden. Het is niet dat hij zijn les nog niet had kunnen leren.

Nu onlangs werd het zelfs mij teveel. Blijkbaar zijn er in Kongo wel nog wat problemen en zou het Congolese leger artsen zonder grenzen hebben aangevallen. Nu terecht hecht Yves geen waarde aan verklaringen van enkel een kant, zelfs komen die van artsen zonder grenzen zelf. Maar daarna bleek dat uit de bronnen van Yves het niet ging over een aanval maar een daad van intimidatie. Toen werd het even stil in mijn lege hoofd. So what??? Ik wil wel eens door Ieper lopen met een wapen en roepen naar Yves en zijn gezin. Dat is geen aanval of bedreiging, gewoon even intimideren.

Yves ge zijt nen zotten appel. Als het niet zo dramatisch zou zijn wat dat u gezegd hebt zou ik brullen van het lachen. En dieje mens is voor de rest van de wereld het gezicht van België, ai ai ai.

01:33 Gepost door Toontje in Gedachten/Meningen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.