29-08-09

De sleutel naar het eeuwige leven

LevenselixerAlchemisten zijn honderden jaren op zoek gegaan naar een manier om goud te maken. Ook zochten ze naar de sleutel van het eeuwige leven of een jeugdelixir. Alchemisten zijn allang uit gestorven. Hun afstammelingen dokter en wetenschappers verschillen niet veel met deze mensen. Alleen denken ze vandaag dat ze de waarheid in pacht hebben en daarvoor zocht men naar de waarheid.

Het geheim ligt niet in een drankje of een magische handeling. Cellen sterven op een gegeven moment. Er is een einde aan ons stoffelijk bestaan. Enkel de gedachten of invloeden op de mensen op deze Aarde zorgen dat je nagedachte blijft bestaat. Niet ik denk dus ik ben. Maar ik wordt gedacht dus ik ben. Nu kunnen we verder gaan en zeggen ik wordt bedacht dus ik ben, maar dit is not the issue. Kijk naar volgend schilderij en misschien vind je wel  bekende of gekende terug. Weet je niet wie je ziet. Geen probleem klik en laat je vervoeren in de geschiedenis. De sleutel naar het eeuwige leven

Zo help je deze personen even ontsnappen aan de kibble die ons toch zal vinden. Zo je leer misschien wat bij en blijf je slimme dan deze domme gast.

13:34 Gepost door Toontje in The digitised World | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.