16-08-09

Plastiek en lijpo sucktie

foto_team_glenn

Eerder deze week verloor de knip en kap wereld en daarmee bekend Vlaanderen zijn haargoeroe. Glenn de man die zijn volk leerde wegwandelen van de zijstreep, tenzij die modieus en hip was, liet zijn laatste snurk in bijzijn van zijn liefhebbende familie.

Glenn raakte betrokken in een biologische oorlog met een bacterie die hem met huid en haar wou verslinden. Om de genadeloze en pijnlijke invallen op zijn vitale organen zo pijnloos mogelijk te laten verlopen lieten dokters de kapperszoon de rit uitslapen. Echter wakker zou hij nooit meer worden. De oorlog begon toen deze op dat moment kerngezonde man zich liet leegzuigen door een dokter met ijzeren staaf. Het vet kwam eruit maar een bacterie sloop binnen.

Op het toppunt of net over de heuvel van het leven, liet een man met vrouw en kind die niet ziek was en er in alle respect ook niet slecht uitzag, zich opereren. Omdat deze persoon in de spiegel zich niet kon vinden in hoe hij was ging hij naar de dokter. In plaats van meer te sporten, minder te eten of duizenden andere opties te proberen ging deze man naar de dokter. Het is niet mijn positie om te oordelen maar mensen die geen operatie nodig hebben zouden moeten verboden worden om naar het ziekenhuis te kunnen gaan. Een vrouw die zwanger is zou eens moeten beslissen om niet naar de dokter te gaan, de wereld zou springen. Maar een fysiek gezonde en niet misvormde man die vet laat wegzuigen voor het uiterlijk, dat kan.

Nu goed het lot heeft ons een les geleerd. Hopelijk denken veel meer mensen eens na over deze ingrepen. Het is niet zonder risico. Moet ik bloed gaan geven omdat ijdeltuiten zich kunnen laten opsmukken, met verlaagd risico? Het is zoals ik het altijd zeg, wees blij met je lijf en verzorg het. Als het kapot is krijg je van mama en papa geen garantie op het voertuig van je ziel. Als deze domme gast kan leven met zijn lijf waarom de rest dan niet?

 

 

 

 

Commentaren

Goed geschreven!
Liefs.

Gepost door: Melanie | 23-09-09

De commentaren zijn gesloten.