25-06-09

A Changing World

Ooit zag de rebel in deze domme gast het gevolg van de oorlog in Afghanistan en Irak. Hij dacht toen zachtjes dit moet ik verbitten en posten.

Nu sinds de laatste twee verkiezingen is er jammer genoeg nog een eikeltje met krulletjes gaan meedoen in Afghanistan. Pieter het Kreng zou beter een andere manier vinden om zich te uiten dan op Boerka's te gaan schieten. Het is jammer dat deze jongen als kind zo gepest is geweest, echter Pieter niemand behalve je familie vinden je nu een groter man. Alle respect voor de mensen in het leger, maar als je er een probleem mee hebt dat je neergeknald kan worden in het leger, begin er dan niet aan. Persoonlijk ben ik pacifist, nu een wijs man heeft ooit gezegd dat als alle mensen die willen vechten naar het leger gaan dan zou het leven op straat wat rustiger worden en op termijn moorden de moordenaars elkaar uit dus daar zijn we dan ook vanaf.

Maar samengevat kunnen we zien dat de wereld in duigen valt. Een politieke partij die vroeger zo sterke mensen in haar rangen droeg, neemt een oetlul van een Anciaux op in haar midden. Waarschijnlijk onder het motto, veel meer zakken kunnen we niet, dus nemen we er maar eentje bij, zakken bedoel ik dan en geen motto's.

We zien dat de partijen die België in een incompetentie greep hielden, in Vlaanderen opnieuw de kans krijgen om het te verknoeien. Misschien is dit de stem van cynisch Vlaanderen dat hoopt dat Leterme op deze manier terug in het ziekenhuis belandt. Mooie quote uit de Humo trouwens "Leterme heeft een nieuwe term(e) het licht doen zien. In plaats van groen lachen, groen juichen. De partij formerly know as the racistische partij het Vlaams Blok heeft nu ook een politicus in hun midden met een hoofddoek. Ik weet dat Morel een vrouw is maar sinds ze die kale plek heeft ontwikkeld zou een mens beginnen twijfelen.

Zo zie je maar “de wereld is om zeep” : Urbanus Van Anus.

Wat er nog volgt weet niemand. Misschien ...

Laat Filip De Winter zijn naam aanpassen naar Philippe in de hoop bij de volgende verkiezingen de Franstalige fascisten ook aan zijn kant te scharen. Marie-rose Morel overwint tegen alle verwachtingen in toch haar kanker en op deze manier blijft de frase "only the good die young" overeind. Bij de BRT ;) nemen ze een groter lettertype op de teleprompter zodat Wim en de rest zich niet steeds verspreken. Misschien ontdekken ze op de VTM nieuwsredactie dat entertainment beter past in formats zoals Karrewiet, de rode loper of Matlock.

Op zich is deze blabla gewoon bedoeld om te zegge dat ik de cost of war verwijder van deze blog. Er is al genoeg negatief gezeik op de wereld waarvan 75% van mijn kant. Nu goed het is niet aan mij om deze feiten voor jullie in de spotlight te zetten. Echter om de freaks niet teleur te stellen stuur even de url mee op de post. http://costofwar.com. Voor de anderen haal adem en geniet van de lucht. Er komt een dag dat je het niet meer doet en dat gaan vooral anderen heel jammer vinden

We eindigen dus op een score van $681.236.434.602 ofwel €485.591.585.003 ofwel BEF 19.588.715.979.862. Volgens een recent artikel is de Belgische staatsschuld opgelopen tot 310,8 miljard euro. Dat houdt dus in dat Amerika erin geslaagd is om in de periode vanaf mei 2002 Onze volledige staatschuld en een dikke brok meer te pompen in een oorlog tegen massavernietigingswapens die ze momenteel nog steeds niet hebben gevonden.

Wanna know more: http://nl.wikipedia.org/wiki/Irakoorlog

 

De commentaren zijn gesloten.