01-05-09

Klinkt als...

God hoe hard kan een mens vloeken en zoeken. Het gevoel van "die ... Acteur uit ...shit ... grrrrrrrrrr ... Merde" Niet te vinden.
Plots loop je drie dagen later in de stad rond te kijken naar vogeltjes en plots KNAL door is die naam. Hij rijdt je plat met een snelheid van een rokopwippende vrachtwagen die je hoofd doet tollen.

Hetzelfde overkwam maar vervang acteur door site met misverstane teksten en vervang drie dagen door 5 jaar en knal vervang je door een oeps moment dat eventjes per ongeluk voorbij briest. Maar voor de rest voel je wel de gelijknissen.
Ik was op zoek naar het vreselijke Skopje skopje di skop skopje lirelirelaai of zoiets en typte deze fonetische interpretatie op Google in. Zo zag ik de site
http://www.kissthisguy.com en vond een al ouwe gezochte vriend terug. Jammer genoeg blijkt dat de herinnering en het idee me beter was bijgebleven dan dat de site in het echt is. Ach ja.

Ps: Het nummer heet A Far L'amore Comincia Tu (Liebelei) en is van Raffaela Carra. Voor zij die het wensen te weten.

Ps2: De oorsprong van deze zoektocht is de fantastische show van een innemende Wim Helsen. Het uur van de Prutser. Heerlijk zij die kunnen en zijn humor kunnen smaken zeker een aanrader. Ja, ook voor jou bakkermans.

De commentaren zijn gesloten.