07-01-06

James Blunt lovers kijk weg

Als de titel nog geen waarschuwing was lees enkel dit eerste stukje. Alle respect voor de fans en de man zelf maar wat hieronder komt is alles behalve een lofzang voor James Blunt.

 

Wat een zeikerd is deze mens. Kun je niet met een beetje waarde nummers maken. Man man man. Mijn huid kruipt omhoog als ik zijn zagerig stemmetje hoor. Gruwelijk genoeg is hij voor mij onlosmakend verbonden met het snijprogramma met de zelfde naam. Nu draait op de radio zijn goodbye my lover.
Als je hem hoort zingen wil die gast spontaan meepakken op café om hem eens ladderzat te voeren zodat hij de dag erna eens weet waarover men nog kan bleiten. Dan dat zagestemmetje dat probeert woorden ergens tussen te proppen omdat het kunstig overkomt. Ik braak van die gast, iedere keer opnieuw. Uiteindelijk is dat het enigste dat ik er positief over kan zeggen. Als James Cunt vaak na elkaar op de golven komt dan kan ik enkel maar afvallen.
Daarom met deze stel ik een James Blunt boycot voor. Het enigste wat ik nog zou toelaten is het downloaden van de full-cd. Doe alles behalve die mens sponseren.
James Blunt fans mijn excuses er zijn denkelijk genoeg artiesten die ik goed vind en die jullie het James Blunt (lees:overgeef)gevoel naar boven brengt.

13:08 Gepost door Toontje in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: james blunt |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.