22-04-05

Chicken Bill

Tja als het wachten naar je hoofd is gestegen ga je maar eens de baan op om voor je stiefpa zijn verjaardag rond te kijken. Een USB streepje geluidsstick gezocht. Mijn ogen vielen uit mijn hoofd. Die dingen komen echt in alle maten en gewichten. De prijsverschillen waren vooral frapant. Ik heb mezelf onlangs gelukkig gemaakt met de aankoop van zo'n spellement. 1Gig voor 99 euro. Een mens kan niet sukkelen dacht ik zo. In de Fnac vind dezelfde contrapties voor 199€, 118 en alles van prijzen daartussen. Ik verschoot pas als ik een voorwerp zag. Een mp3-player voor 198€. Niet speciaal zou je denken. Maar dat spel heeft een geheugen van 40 GIGA. DAMN. Zou ik zo zeggen.

Nu goed dit verhaal gaat nergens naar toe. Het zijn examens vergeef het me. Omdat ik toch op shoppinggeweld was teruggevallen ging ik even naar de free recordshop om te zien of Morse en Frost daar op DVD te vinden waren. Ik moet een geheimpje vertellen. Als ik een zaak binnenstap waar ze cd's verkopen dan moet ik even de soundtrack afdeling vereren met een bezoek. Zo gezegd en ook gedaan. Daar lag plots voor me de cd van Kill Bill. Het beestje was mild geprijst 8.99€ dat is bijna weggeven. MMM de soundtrack met het beste nummer allertijden. Bang bang van Nancy Sinatra gewoonweg prachtig. Er staan ook nog andere pareltjes op deze cd waaronder het fluitnummertje waar de Johnny's en Marina's wederom een kaknummer van gemaakt hebben. Diegene die 7 nations army en andere te pruimen nummers veranderen tot een goedkope beatversie zouden moeten verplicht worden om hun gat in te slikken. Zou al stuk creatiever zijn dan wat ze nu uitspoken.

Trouwens enige uitleg bij de titel, een dwaas spelletje. Vervang steeds een stuk uit een filmtitel met Chicken. Voorbeeld "Any way the wind blows" kan worden Any way the chicken blows. Of Any chicken the wind blows. Veel plezier ermee. Vooral aan te raden als je simpel loopt.

20:37 Gepost door Toontje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en dan dacht ik dat ik degene was die gisteravond simpel liep... :D

Gepost door: Anne | 23-04-05

De commentaren zijn gesloten.