12-04-05

Dwaze flikken

Ongelofelijk maar waar
Flikken zijn echt achterlijke kakkers. Allesinds bij ons in de buurt. Ik heb het niet over de rijkswachters van vroeger. Om eerlijk te zijn vallen die echt nog mee. Bij die gasten merk je dat ze ooit toch wel een aantal hersencellen moesten bezitten. Ik heb het over de vroegere regionale politie.
In het jeugdhuis was er een feestje veel te zwaar uitgelopen tot kot in de ochtend. Een zatte stoner kreeg het in zijn hoofd om flesjes naar de buurvrouw haar hoofd te werpen. Zij belde de politie. Deze flikken kwamen ter plekke en deden niets. De vrouw moest het maar uitvechten met de gemeente want het gebeurde op de parking van een gemeentelijke vzw. Wat is me dat voor bullshit. Iemand voelt zich bedreigt en de ordehandhavers weigeren om tussen te komen. Tja hun opleiding zal zich beperkt hebben tot het flitsen van mensen, fietsers beboeten omdat ze zonder handen rijden en dronken fietsers hun autorijbewijs afnemen omdat ze op straat zichtbaar dronken zijn. Deze vorige feiten zijn in ons dorpje al voorgekomen. Met het flitsen heb ik nu niet zoveel problemen.
Maar goed nu weet je het op gemeentelijke plekken mag je doen en laten wat je wenst. Het is niet dat mensen om 5 uur 's nachts de burgemeester uit zijn bed zullen bellen en dan nog wat kan die gast doen buiten zeggen dat het niet mag. Zalig die scheiding van machten en dwaasheid van flikken

16:09 Gepost door Toontje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Allé, waarom hoor ik de roddels nooit???????? :s

Gepost door: Anne | 12-04-05

militair de foto is van een Marechaussee en dat is een militair, stupid

Gepost door: R | 09-03-06

De commentaren zijn gesloten.