19-03-05

Aanvraag tot oproep reacties

Ik geef het toe een flauw excuus maar ik heb of zou jullie inbreng wensen. Zoals al gebleken is op deze blog ik speel in een groepje. Als zanger moet ik af en toe een zanglijn toveren en moet ik een paar zinvolle of zinloze woorden aan elkaar breien. Nu onlangs kwam onze bassist met een poppy deuntje af, dat Dave(guitarist) iets rockier maakte. Nu pop moet kunnen maar dan moet je er iets leuk mee doen.
Het klinkt als een nummertje waarbij je opnieuw in de oude traditie van het lied een liefdesonette van kunt maken of een nummertje waarbij de liefde van je leven je alleen laat. Nu mijn invalshoek is niet bijster origineel maar wel anders dan de meeste populaire nummers. In dit verhaal ben ik de lul of klootzak die een meisje laat zitten en er me bitter weinig van aantrek. Een stuk uit het nummer.
Yeah I'm leaving you
I packed my bags and roll away
Yeah I'm leaving
Looking for a better taste
Dus dat is het een beetje. Ik ben nog op zoek naar grove manieren hoe je kunt zeggen tegen een meisje ik trap het af. Dus dames en of heren als jullie goedkope one-liners kennen laat ze maar komen want ik heb er wel nog wat nodig. Iets in de trend van Baby you were girl number three and I already dumped the other two. Ik dank jullie biij voorbaat. Deze aanvraag is denkelijk vrij nutteloos want mijn reactie paneel wordt niet zo vaak aangesproken. Maar goed een domme-gast kan maar proberen.

18:27 Gepost door Toontje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vertaal gewoon 'je hebt nooit iets voor me betekend'. Nu ja, als ge daarmee zou afkomen, verwittig me eens, want nu zou ik wel zijn gezicht willen zien :DPS: doe eens de groetjes aan uldere gitarist... Weer veel te lang geleden... :D

Gepost door: steffie | 20-03-05

How to dump Location: Dumpville
Population: You

Gepost door: Fré | 21-03-05

De commentaren zijn gesloten.