14-02-05

Waar zijn de vissen

In een ver verleden, alvorens deze domme gast een lange termijn geheugen begon aan te leggen kreeg de tv-kijkende mens vissen voorgeschoteld. Neen niet als gerecht alhoewel ik dit uitsluit. Gewoon, zomaar tussen een paar programma's. De overgang liet toe dat de makers even een adempauze kregen. Shit we zitten achter op schema, no problem laten we even wat vissen zwemmen.
Vandaag kan ik even de DVD van finding nemo in het apparaat steken en ik zie virtuele vissen zwemmen dus aan die beesten heb ik geen tekort. Maar sinds de komst van één lijkt deze tussenkomst een gemis. De naamsverandering van de zender die even origineel aanvoelt als agalev naar groen levert geen verbetering van de inhoud. My god ik hoop dat ze tegenwoordig de marketing mensen niet veel betalen. Maar goed andere discussie. Allesinds momenteel worden we aangevallen door belachelijke tussenstukjes waarbij we moeten zien dat er mensen leven in Vlaanderen en dat we allemaal één zijn. Sorry maar ik heb momenteel de neiging om te zeggen fuck dat een slechte reclame. Maar het is geen reclame.
Beste mensen van de BRT, BRTN, VRT, TV1 en weet ik veel wat nog die filmpjes zijn echt niet ok. Please als jullie toch blijkbaar willen terugkeren naar de jaren 70, zoals we kunnen zien aan de animaties tussen programma's, keer dan ook terug naar de vissen. De rest van die filmpjes kunnen me zwaar gestolen worden. Ik zap gewoon weg. Pfff allé opnieuw een stukje lever en gal van mijn hart. :)

01:11 Gepost door Toontje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.