16-01-05

Music stick

Op aanvraag van de af en toe gekke maar uiteindelijke wel lieve Steffie.

Dit was haar stokje
Ja, blijkbaar is AV benieuwd wat ik hiervan ga maken, dus hou jullie allemaal vast. Hier gaan we:
Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
Hmmm, 'k zou het begod niet weten... Ik heb alleen mijn 11 beste cd's op mijn pc staan, omdat dit in deze ruimte het enige muziekmakende ding is, en ik anders steeds naar boven moet rennen achter mijn cd's..
Wat is je laatst gekochte cd?
Euhm, probleem, 'k heb er mij maandag 4 ineens aangeschaft, en dat waren:
- Manu Chao 'Esperanza'
- Sergent Garcia 'La semilla escondida'
- Zap Mama 'Seven'
- Miles Davis 'Birth of the cool'
Wat is letterlijk het laatst geluisterde nummer voor je dit bericht las?
Ja, dat was 'Papito' van Manu Chao. Ja, die cd zal subiet grijs gedraaid zijn, hé... :D
Geef 4 nummers die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen
- 'Revolucion' van Sergent Garcia. Dago en ik hebben hem gezien op Cactus, en Dago was in dat liedje zo aan het opgaan, dat mij dat mijn ganse leven zal bijblijven.
- 'Beam me up, Scotty' van Divan. Niemand zal waarschijnlijk dit liedje kennen, laat staan dat jullie Divan kennen. Het is dus één van de bandjes van Dago, en dat is echt een liedje dat zomaar mijn hart veroverd heeft. Misschien ligt het ook aan de stem van David (de zanger), ik weet het niet... Als jullie het eens willen horen, ga es gaan zien naar hun site...
- 'Not fire, not ice' van mijn halfgod Ben Harper. Een stem om u tegen te zeggen...
- 'Promiscuity' van Manu Chao. Een nummer om zo happy van te worden... En jawel, de eend die erin voorkomt... Hilarisch!!! Echt wel!!!

Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
Om eerlijk te zijn kzoe het begot nie weten. Een tijdje terug had ik redelijk wat plakken op mijn schijf maar die is dan recentelijk tegen de grond gegaan dus. Momenteel niets echt denk misschien, 6à7 cd's.
Wat is je laatst gekochte cd?
Amaai ik moet eerlijk zeggen dat ik een dvd koper ben en niet zozeer cd's binnen doe. De Laatse was denk Elephant van White Stripes. Er staan een paar vree wijze nummers op. Kdenk dat alsk binnenkort een cd aanschaf zal het denkelijk counting Crows zijn of een gouwe ouwe INXS
Wat is letterlijk het laatst geluisterde nummer voor je dit bericht las?
Momenteel speelt er op de radio van blogtips http://blog-tips.skynetblogs.be/ message in a bottle van de police, mmmm like it. Maar cd gewijs was Chain Gang gebracht door Ladysmith Black Mambaso het laatst bewust beluisterd nummer.
Geef 4 nummers die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen
Op nummer 1 Ain't no sunshine van Bill Withers: het was op een Karaoke van jh impuls dat ik dat nummer bracht. Ik had het nummer gevraagd voor mijn toenmalig liefde van mijn leven Ellen. Maar bij het afwachten hadden we woorden gehad en was ze naar huis gegaan. Ik kwam boven en moest het nummer zingen. Knam een sigaret en een pint kroop neerslachtig het podium op. De monitor begon te lopen en ik volgde de tekst. Werner was echter vergeten om de muziek aan te zetten. Dus ik zong drie kwart van het nummer accapella en na het nummer kreeg ik een gigantisch applaus en iedereen was super enthousiast. Het was de eerste keer dat ik positieve commentaar kreeg op mijn zangstem.
2 Island in the sun Harry Bellafonte. Het is jaren geleden dat ik het nummer nog hoorde maar als kind was dit de laatste stem die ik hoorde voor ik slapen ging.
3 The lion sleeps tonight van de Tokens is een nummertje dat me altijd aan het dansen zingen brengt en geluk doet afdruipen van mijn gezicht.
4 Stood up for love akoestische versie van Live. Mooie zomer en leuke herinneringen.
Dit zijn niet zozeer nummers waar ik super vaak naar luister maar ze geven een paar sterke herinneringen levenslucht. Er zijn er nog duizend andere maar dit waren de eerste die mijn hoofd kon bedenken.

Alsk deze stok moet doorgeven dan zou ik ze aanSnoezepoes en jaguar geven, gewoon uit nieuwsgierigheid.

17:58 Gepost door Toontje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Huh? af en toe gek??? Altijd gek!!! :pEn euhm, lief, ja, daar kan ik me wel in vinden ;o)

Gepost door: steffie | 16-01-05

De commentaren zijn gesloten.