14-12-04

Kerst

Aaah ik ga er volledig voor, kerst heeft mijn hart overwonnen. De koude snijdt door mijn tere wangen en mijn neusje is bloedrood na een half uurtje stappen onder de overdreven lichtjes in deze stad zijnde Gent.
Het seizoen om prettig te lopen, tja je moet wel want deze weersomstandigheden zouden een normaal mens op depressietocht sturen. Je moet meelachen en lopen in deze stroom veroorzaakt door de lieve mensen van Coca Cola. Doe je dit niet dan zou je misselijk worden van het overdreven geblaar van alle kerstmannen.
Gruwelijk zijn ze, onlangs werd ik in een dagdroom overrompeld door een meute kerstmannen ze lachten en zongen door merg en been gaande witte kerst en stille nacht chansons. Ergste van heel deze affaire was dat na het ontwaken deze droom ook uitkwam. Mijn dagdroom was begonnen in de Brico en eindigde bij de versieringsrayon. AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaarggggggggggggggggghhhhhhhhhhh.
Maar goed een mens moet er mee leven want wat je ook zeggen wil. Als het voorbij is zijn we weer een jaar verder of een jaartje meer kwijt. Kijk naar het prentje voor diegene die daarmee niet kunnen lachen.

11:41 Gepost door Toontje in Gedachten/Meningen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Allé allé, kerstmis... het feest van de liefde... Ik haat het ook, maar de leuke, mooie, lieftallige sfeer errond is toch wel zalig, hoor... Je moet maar eens nr de kerstmarkt gaan... Zo romantisch, en voor één keer allemaal gelukkige gezichten... Amaai amaai...

Gepost door: steffie | 17-12-04

We wish you... We wish you a merry christmass
we wish you a merry christmass
and a happy new year...zonder
kerstmannen volgend jaar. :)

Prettig weekend xxx

Gepost door: Snoezepoes | 17-12-04

De commentaren zijn gesloten.