02-12-04

Messenger

De wereld is verbonden met elkaar via draden en telefoonlijnen. Dit is geen nieuws deze trend duurt al een tijdje. Vrienden ver van mekaar groeten elkander alsof ze op een meter van elkaar staan. Vreemden spreken elkaar aan en bouwen vriendschappen uit. Vroeger had men ICQ en nu zal messenger een van de populairste vormen van persoonlijk chatten zijn. Af en toe komt er een nieuwe versie uit en zelfs de niet nerds onder ons kijken uit naar de toffe frisse gadgets op de volgende versie.
Onlangs kreeg ik via een vriendin een grappige zelf-getekende figuur door. Grappig maar vreemd, hoe doet ze dat? Jaja, een nieuwe versie van messenger is in de maak. Namelijk de versie 7.0. In deze versie kan je met de hand teksten schrijven(nvdr is niet makkelijk met die muis). Je kunt winks sturen. Dat zijn kleine tekenfilmpjes waarbij sommige emoticons nieuw leven werden ingeblazen. Het gevoel dat iemand int slaap is gevallen achter zijn compje kan je snel verhelpen door hem een duwtje te geven. Een nudge is ook een new feature. Stuur deze en een belletje samen met het rillen van het messenger scherm zal je spreekpartner eens goed wakker schudden. Ik wil me wel niet voorstellen dat je met 5 schermpjes zit en dat die allemaal beginnen te schudden. Gelukkig kan je in een bepaalde tijdsspanne maar een aantal nudges geven.
Allemaal goed en wel, maar dit is wel een beta versie. Dit betekent dat het spellement niet altijd even lekker werkt. Ik en computers zijn blijkbaar niet zo goede vrienden dus bij mij plooit dat spel vaker dan me lief is. Nu ik kan het niet op messenger zelf steken want zoals ik reeds zei, messenger in welke versie dan ook valt graag eens uit of werkt vet tegen. Grrrr.
Diegene die em toch willen aanschaffen google eens en typ messenger+7 je hebt em meteen. Vele groeten en tot later

13:48 Gepost door Toontje in The digitised World | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.