09-11-04

Kleine overwinning op Artevelde

Wat een rotdag vandaag, dat was de eerste gedachte die door mijn hoofd spookte. Koud en laatste tijd geen leuke gevoelens in mijn hoofd. Toch bleek een les de gemoederen in mijn hoofd te bedaren.
Engels begon met room 101 een spreekoefening waarover ik gemixte gevoelens heb. De volgende stap in deze les bleek phonetic script te zijn. Gruwel gruwel. Nu ik gaf de opmerking dat vorig jaar de lector had beloofd dat diegene die een moeilijke tekst kon lezen met minder dan 5 fouten geen phonetics moest leren. De deal is evenwel wat veranderd maar er niet slechter op geworden. De nieuwe deal was, dat we een zeer moeilijke tekst konden lezen verdeeld over 5 mensen. Als deze vijf minder dan 50 fouten gezamelijk konden maken vielen alle dictees weg.
Zo geschiede het. Met spanning namen 5 leerlingen het voortouw. Zoals gehoopt zegevierden we. 40 foutjes dikke cava wa. De lector dacht dat we nooit onder de 50 konden gaan. Sorry dat we u teleurstelden meneer, maar beloofd is beloofd. No more dictations.

19:38 Gepost door Toontje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.